Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (2.76 secunde)
BERBEC 21.03-20.04: Sunteti hotarati sa puneti in aplicare toate planurile si ideile pentru a obtine succesul scontat. Nu dezvaluiti insa toate planurile colegilor de serviciu, uneori sfaturile primite va pot provoca mari pierderi.
• Saptamana 7 - 13 ianuarie este incarcata de paradoxuri. Pe de o parte ne conduce spre un gen de dinamism care ne spune ca a venit timpul deciziilor categorice ori spre o forma de pasivitate care ne transforma in spectatori ai propriilor existente.
BERBEC 21.03-20.04: Un pic de vigilenta din partea dumneavoastra ar salva relatia in care sunteti implicati si v-ar da mai mult curaj sa mergeti mai departe.
BERBEC 21.03-20.04: Inca de la inceputul saptamanii popularitatea celor care sunt in cautarea dragostei adevarate va ajunge la apogeu.
BERBEC 21.03-20.04: Pastrati documentele confidentiale cat mai bine ascunse pentru ca un prieten indiscret va poate aduce multe neintelegeri atunci cand isi baga nasul acolo unde nu trebuie.
BERBEC 21.03-20.04: Este posibil sa lansati un proiect ticluit inca de anul trecut si daca sunteti in cautarea unui loc de munca s-ar putea sa primiti oferte greu de refuzat.
Berbec Zilele acestea sunt favorabile intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Bucura-te de prezenta celor dragi si asculta cu interes ceea ce ti se spune.
BERBEC 21.03-20.04: Zilele ce urmeaza vor fi destul de confuze. Elevii ar trebui sa se implice mai mult si sa-si imbunata-teasca metodele de studiu.
BERBEC 21.03-20.04: Este vremea aventurilor, indiferent daca prietenii vi le sugereaza sau va luati inima in dinti si incercati sa cuceriti pe cineva ce vi se pare de neatins.
BERBEC 21.03-20.04: Cei care nu si-au gasit inca sufletul pereche vor traversa o perioada propice identificarii unei relatii echilibrate chiar daca la inceput isi vor privi partenerul cu ochi indoielnici.
REALITATEA.NET - Horoscop: Secretele tale sexuale, in functie de zodie. Ce spune Luna Neagra despre tine? Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane.
BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana cu cateva castiguri financiare ce vin tocmai la timp. Cereti sfaturi celor cu state vechi in firma unde lucrati pentru ca doar asa veti primi povetele pe care le cautati.
BERBEC 21.03-20.04: Inca nu va puteti permite sa intarziati la locul de munca pentru ca incepeti o saptamana destul de schimbatoare.
BERBEC 21.03-20.04: Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra relatiilor si proiectelor ce par sa va incurce gandurile in ultima vreme.
BERBEC 21.03-20.04: Acum este un moment prielnic indeplinirii unui singur proiect. De dumneavoastra depinde pe care decideti sa-l realizati.
BERBEC 21.03-20.04: Simtiti ca va scade randamentul si vitalitatea insa dupa o noapte de somn va este mult mai bine.
BERBEC 21.03-20.04: Intervalul este destul de stresant pentru persoanele care detin functii importante, cu mare putere de decizie.
BERBEC 21.03-20.04: Nevoia de dragoste si compasiune va face mai romantici si va duce cu gandul la sentimentele pe care nu le-ati mai trait cu asa intensitate de catva timp.
BERBEC 21.03-20.04: Tensiunea mare pe care o acumulati de prea mult timp risca sa devina curand un adevarat foc de artificii.
kudika.ro - Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut? Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.
google-analytics.com